Echipa ideală a etapei a 23-a în Liga Națională de handbal masculin. Dinamo, CSM București, Focșani și Suceava au obținut victorii mari

0 vizualizări

Restanța Potaissa Turda – CS HC Buzău (32-20) a pus punct final etapei a 23-a a Ligii Naționale de handbal masculin, astfel că Sindicatul Handbaliștilor din România și ProSport au stabilit și superlativele rundei. În prim-plan au fost partidele Dinamo – Steaua, CSM BucureștiDunărea Călărași, CSM Făgăraș – CSU Suceava și CSM Focșani – Minaur, toate cu mize importante în economia clasamentului.

Interii Komogorov și Acatrinei au marcat nu mai puțin de 13 goluri pentru Dinamo în derby-ul cu Steaua și au pus umărul serios la o victorie fără emoții în fața rivalei, cu 34-29. Alexander Tioumentsev a fost din nou decisiv în jocul echipei CSM București, victorioasă cu 29-21 în partida cu Dunărea Călărași. Spaniolul a prins echipa etapei pentru a treia oară consecutiv, el având prestații bune și în jocurile precedente cu Dinamo și Buzău. În urma rezultatului cu Călărași, formația din Capitală a luat o opțiune decisivă pentru a prinde cel puțin locul 2 în Liga Națională.