Alina Gorghiu îi cere lui Orban să înceapă un dialog cu alte formațiuni, inclusiv cu Victor Ponta

Senatorul de Timiș Alina Gorghiu, fost președinte al Partidului Național Liberal, îi cere actualului președinte liberal Ludovic Orban să deschidă ușile pentru a putea colabora cu UDMR, ALDE și inclusiv cu Victor Ponta. Ea spune că Orban ar trebui să facă public cât mai repede programul politic al partidului.

Senatorul liberal de Timiș spune că PNL trebuie să stabilească cât mai repede poziția pe care o va lua pentru viitoarele alegeri și chiar să deschidă ușa altor formațiuni politice, cum ar fi UDMR, ALDE și inclusiv Victor Ponta.

„Avem nevoie să stabilim de acum cum vom aborda moțiunea de cenzură din toamnă, pentru că da, aceasta de acum a fost un eșec pentru noi. Va trebui să știm cum deschidem ușile, astfel încât să putem avea o colaborare cu UDMR, ALDE și alte formațiuni din opoziție de ale căror voturi avem nevoie, inclusiv cu Victor Ponta. Acest dialog trebuie pornit de acum. Dacă cineva își imaginează că se pot recrea punți rupte între noi și alte partide în scurt timp, se înșală.

Fac apel la conducerea partidului să reia acest dialog de astăzi. Cu orice alt partid în afară de PSD la nivel parlamentar”, a declarat Alina Gorghiu, la Timișoara.

Citește pe libertatea.ro