”Am un feeling, cred că echipa CSM București va juca finala Ligii Campionilor cu Rostov”. Reacția Cristinei Vărzaru după calificarea în Final 4

Cristina Vărzaru, câștigătoare a Ligii Campionilor cu CSM București în 2016, a urmărit cu sufletul la gură partida retur cu Metz (20-27) din sferturile de finală ale competiției. Campioana României s-a calificat în turneul Final Four, grație succesului din tur cu 34-21.

”Nu am avut nicio emoție în privința calificării, dar am avut supărări. Mă așteptam la un alt joc, dar e mai importantă calificarea pentru a treia oară în Final Four, din tot atâtea prezențe. Nu e vorba că au fost delăsătoare în jocul retur, dar au avut 13 goluri avantaj și știau că era o diferență foarte, foarte greu de remontat. Dar delăsare e un cuvânt prea mare! Au început destul de slab, după care parcursul jocului, adversarul și tribunele le-a făcut pe fete să se precipite.

Au jucat foarte puțin legat, au luat jocul pe cont propriu și au uitat să joace colectiv și disciplinat”, a comentat Cristina Vărzaru la DigiSport.

Citește pe prosport.ro