"Amanții din FBI": Lisa Page a refuzat să depună mărturie în Congres

Lisa Page, o fostă angajată a Biroului Federal de Investigații (FBI) care a participat la anchetele referitoare la Donald Trump și Hillary Clinton, a refuzat să depună mărturie în fața unei comisii parlamentare care trebuia să o audieze miercuri în legătură cu acuzațiile de parti-pris împotriva actualului președinte al SUA.

Page a avut o relație extraconjugală cu un coleg, Peter Strzok, între 2015 și 2017, iar corespondența lor privată a dezvăluit opoziția față de candidatul republican, care i-a supranumit "amanții din FBI". Ea urma să depună mărturie în fața Comisiei pentru Justiție și Comisiei de Anchetă din Camera Reprezentanților.

"Lisa Page nu a răspuns ordinului Camerei Reprezentanților de a depune mărturie în fața Congresului! Wow, asta da surpriză pentru unii!", a notat miercuri seara Donald Trump, pe contul său de Twitter. "Ea a lucrat, alături de amantul său, Agentul FBI Peter Strzok, la Vânătoarea de Vrăjitoare Trucată, prea poate cea mai parțială și coruptă afacere din ISTORIE!", a adăugat Trump.

Potrivit președintelui Comisiei Judiciare, republicanul Bob Goodlatte, Lisa Page "nu are scuză" pentru refuzul ei de a depune mărturie. "Se pare că Lisa Page are ceva de ascuns", a afirmat el într-un comunicat, adăugând că aceasta era "un martor-cheie". "Este esențial ca ea să compară în fața comisiei, pentru a răspunde la întrebările noastre în cadrul anchetei", a subli...

Citește pe jurnalul.antena3.ro