Anchetă DNA la Prefectura Timiș despre transferul unui teren de aproape 1.000 de hectare

Anchetă DNA la Prefectura Timiș despre transferul unui teren de aproape 1.000 de hectare. Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au cerut, joi, reprezentanților Prefecturii Timiș, mai multe documente cu privire la transferul unui teren de aproape 1.000 de hectare din județul Arad către județul Timiș.

Transferul suprafeței de teren a avut loc în anul 2012.

„Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția Națională Anticorupție a solicitat Instituției Prefectului Județul Timiș documentele în baza cărora, în anul 2012, a fost realizat un transfer din județul Arad către județul Timiș, aceste documente fiind necesare într-un dosar penal din anul 2015. Transferul în cauză a fost realizat la solicitarea Comisiei Județene de Fond Funciar Arad, la propunerea comisiei locale a comunei Felnac, și are ca obiect o suprafață de teren de 999,90 hectare, aflat în administrarea Administrației Domeniilor Statului pe raza comunei Giera”, arată un comunicat al Prefecturii Timiș.

Potrivit Agerpres.ro. în acea perioadă, prefect de Timiș era actualul deputat PSD Eugen Dogariu, iar subprefect actualul președinte al UDMR Timiș Marossy Zoltan.

Citește și EXCLUSIV VIDEO/ Tommy Tomescu, medicul român din Londra care luptă pentru discriminații Brexit-ului. A fost în cartierul lui Nigel Farage și a împărțit eugenii

Citește pe libertatea.ro