Andreea Bănică are probleme de sănătate. “Așa am realizat că boala te urâțește mult”

Cântăreața Andreea Bănică a ajuns să stea la pat din cauza unei contracții musculare care îi dă mari bătăi de cap.

Andreea Bănică, care formează un cuplu de peste 20 de ani cu același bărbat, nu trece prin cele mai plăcute momente.

Artista a ajuns la pat din cauza unei contracții musculare. Din 18 februarie, cântăreața are mari dureri de mijloc, spate, fese, picior și altele, dureri care nu i-au trecut în ciuda tratamentelor pe care le-a făcut.

“Am dat de belea… din 18 februarie mă confrunt cu dureri de mijloc, fese, spate, picior etc… pff, groaznic. De atunci și până acum nu am reușit să găsesc nici un remediu cu toată fizioterapia pe care am făcut-o și medicamente multe.

Groaznic!!! Cel mai rău lucru este să nu îți poți lua copilul în brațe, să-l ridici, să-i dai să mănânce, să-l speli etc! Tot rău îmi pare că începusem să mă pregătesc cu un kinetoterapeut pentru schi și pentru a putea merge la sală pentru că am avut o pauză mare de aproape 2 ani, timp în care nu am făcut sport din cauza sarcinii dificile, stărilor de vomă, a respirației, operației etc.

A debutat cu dureri lombare despre care nu știam de fapt ce sunt sau de la ce. În ziua aceea m-am plimbat în Casa Poporului pentru a o vizita la dorința familiei mele. Am simțit dureri înainte de a intra în rând cu ceilalți pentru a vizita. Am crezut că este ceva trecător… însă durerile s-au intensificat cu cât am mers mai ...

Citește pe libertatea.ro