Andreea Marin se pregătește să se mute împreună cu iubitul ei. “Vorbim de 100 de ori pe zi”

Andreea Marin plănuiește să se mute împreună cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin trăiește o poveste de dragoste extraordinară alături de Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Cei doi au fost recent într-o escapadă în Malta.

Vedeta de televiziune a făcut dezvăluiri despre actualul ei partener, mărturisind că intenționează să se mute împreună.

“Sunt în echilibru în această perioadă a vieții mele. Am 43 de ani și sunt mai stăpână pe mine decât eram la 20. Nu m-aș întoarce la 20 de ani să o iau de la capăt.

La 20 de ani căutam să dovedesc că pot, să îmi găsesc drumul meu, nu știam de fapt care era drumul meu. Eram în perioada căutărilor. Ce pot să spun este că atunci era o luptă. Astăzi, lucrurile s-au așezat. Astăzi sunt matură, știu ce pot, știu ce nu pot. Știu ce vreau de la viață, știu pe ce mă bazez. Și mă simt mult mai confotbali în acest echilibru. De aceea n-aș vrea să întorc timpul înapoi. Mă simt bine astăzi, așa cum sunt.

Mi-am dat seama ce vreau de la viață odată cu fiecare lecție de viață și cu fiecare palmă pe care o primești de la viață atunci când nu faci lucrurile cum se cuvine…

Lucram pentru cel care a fost mentorul meu, regizorul Valeriu Lazarov, și care conducea o companie internațională, făcând produse de televiziune pentru multe țări, în același timp. Eu eram directorul filialei de aici. Mereu mă certam cu el pentru faptul că voiam să...

Citește pe libertatea.ro