Astra - CFR, ora 21:30. Miza: titlul și locul de Liga Europa

Derby-ul Astra - CFR din Liga 1 Betano se joacă duminică, de la ora 21:30, fiind transmis de Digi Sport, Telekom și Look TV, dar și în format live blog pe www.prosport.ro.

Cei de la Astra au ca misiune să ajungă pe podiumul Ligii 1 Betano, în prezent fiind la două puncte distanță față de locul trei, poziție ce duce în Liga Europa. Dar, clujenii sunt un adversar redutabil, mai ales că-și pot securiza acum titlul de campioni, având 44 de puncte, cu unul mai mult față de trupa lui Dică, FCSB-ul urmând a disputa luni jocul cu oltenii pe "OZN"-ul din Bănie.

"Presiunea este acum pe noi, mai ales că vom juca din nou primii. Întâlnim cea mai bună echipă din play-off, pentru că de când Mulțescu a găsit sistemul cu cinci fundași, Astra se descurcă foarte bine. Le-am spus băieților, dacă vreunul va face o greșeală gravă, asta va costa toată echipa, toată munca noastră. Va fi foarte greu să ne creăm ocazii cu Astra, iar dacă Astra va deschide scorul, ne va fi extrem de dificil să mai egalăm.

Ultima echipă care și-a creat multe ocazii cu ei a fost FCSB, însă Astra a jucat cu patru fundași. De când au acest sistem cu cinci apărători, s-a schimbat fața echipei. Vom simți lipsa lui Boli, am pierdut trei jocuri în acest campionat, în niciunul dintre acele partide nu a jucat Kevin Boli, putem spune că e invincibil", a spus antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu.

"Există presiunea rezultatului, se ...

Citește pe prosport.ro