Augustin Viziru se chinuie cu slăbitul. În 18 zile trebuie să ajungă la 80 de kilograme

Augustin Viziru trebuie să slăbească încă opt kilograme în 18 zile pentru rolul pe care urmează să-l joace.

Augustin Viziru va juca primul său rol principal într-un film regizat de Iura Luncașu. Artistul a avut 104 kilograme, iar acum are 88. El a mărturisit că în următoarele 18 zile trebuie să le dea jos pe restul de opt kilograme.

Mărturisirea a fost făcută de Augustin Viziru la emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV, acolo unde acesta a vorbit și despre cum a ajuns să joace în telenovele, despre pasiunea sa pentru biliard și despre femei.

Vezi galeria foto + 2+ 2

„Muncesc, ma pregătesc pentru primul meu rol principal, cu Iura Luncașu. Trebuie să ajung la 80 de kilograme. Mai am 18 zile. Am 88 de kilograme. Am avut 104. Hernia de disc m-a ținut imobilizat și nu am putut să fac sport. Ușor-ușor scap de aceste 8 kilograme…

Începuturile mele, eram acasă eu și Lucian și aveam mașina la service. Mi-a zis că ne oprim întâi undeva. Nu aveam vreo direcție atunci, scopul eu era… nu pot să-l spun la TV. M-a dus la un casting și a apărut un băiat care a zis că mai sunt două roluri, un gay, luat de Bartoș și unul de golănaș. Am dat proba și am plecat. Seara m-am dus la fotbal. A doua zi primesc telefon pe la 11. Pentru prima oară mi s-a spus domnul Augustin Viziru.

Mi s-a spus că am luat rolul pentru telenovela Lacrimi de iubire. Am închis crezând că e o glumă. A sunat iar, am înjurat...

Citește pe libertatea.ro