Bănicioiu, atac la conducerea PSD: Tindem să devenim un partid de scandalagii și oportuniști, lucrurile ne scapă de sub control

Bănicioiu, atac la conducerea PSD: Tindem să devenim un partid de scandalagii și oportuniști, lucrurile ne scapă de sub control
Foto: www.antena3.ro

Deputatul social-democrat Nicolae Bănicioiu atrage atenția că PSD ''tinde'' să devină ''un partid de scandalagii și oportuniști'', subliniind că premierii și guvernele nu se pot schimba pentru a regla orgoliile.

''Eu cred că lucrurile ne scapă de sub control într-un mod brutal și riscăm să ne pierdem busola! Am schimbat un premier (pe nu știu ce motiv), am schimbat miniștrii, am dat mulți colegi afară (pe motive puerile și orgolii rănite) și la final ce am realizat? Guvernăm mai bine!? Facem ce se așteaptă oamenii de la noi!? Nu putem schimba premieri și guverne la fiecare 6 luni... Nu pentru a ne regla orgoliile între noi ne-au votat oamenii!

Dacă lăsăm patima și luptele interne deoparte, am putea schimba viața românilor în mai bine, am avea timp și energie pentru a construi o țară așa cum ne dorim cu toții și așa cum PSD a făcut-o de fiecare dată când a guvernat și mai ales așa cum se așteaptă oamenii de la noi! PSD era un partid al oamenilor competenți (o recunoșteau chiar și adversarii noștri) iar acum tindem să devenim... un partid de scandalagii și oportuniști!

Haideți să redevenim ceea ce se așteaptă oamenii să fim!!!'', a scris Bănicioiu, vineri, pe pagina de Facebook.

Citește pe antena3.ro