BASEL - MANCHESTER CITY LIVE în LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Telekom Sport

BASEL - MANCHESTER CITY LIVE în LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Telekom Sport - VIDEO. FC Basel primește vizita celor de la Manchester City în optimile de finală din Liga Campionilor. Manșa tur începe azi, la 21:45, LIVE VIDEO pe Telekom Sport.

Manchester City este cu siguranță favorita în această primă întâlnire dintre cele două echipe. Dar după ce a câștigat cu rivala Manchester United în faza grupelor, Basel are tot dreptul să viseze la o calificare în premieră în sferturi, în era Champions League. Împotriva lui Guardiola însă elvețienii nu au amintiri prea plăcute, fiind învinși cu 5-0 pe teren propriu în 2008, de Barcelona lui Pep.

„Manchester City nu are slăbiciuni. Pot să dicteze jocul, sunt flexibili și pot să reacționeze la ce fac adversarii. Au calitate și antrenorul lor a arătat ce poate la Barcelona și Bayern. Când vom avea mingea, va trebui să fim curajoși și să o folosim. Totul trebuie să ne iasă perfect în fiecare aspect dacă vrem să producem o mare surpriză”, a declarat antrenorul campioanei Elveției, Raphael Wicky.

De partea cealaltă, Pep Guardiola spune că și-a avertizat jucătorii că va fi o partidă grea. „În Liga Campionilor, Basel joacă cu cinci fundași și au reușit niște meciuri foarte bune în faza grupelor. Sunt foarte puternici și organizați în apărare, și buni pe contraatac. Dar suntem încrezători. Obiectivul nostru este să depășim performanța de anul...

Citește pe antena3.ro