Băsescu: "Ar trebui să înființeze un minister al tăiatului frunzei la câini"

”Dincolo de disputele lor politice, ar trebui să plece din Guvern Teodorovici, Stănescu, Daea, Dănuț Andrușcă și Rovana Plumb. Eventual, lui Rovana Plumb, că e atât de importantă din punct de vedere politic, poate îi înființează un minister al tăiatului frunzei la câini”, a declarat fostul președinte, citat de News.ro dintr-o emisiune televizată la B1, joi seara.

În cazul Rovanei Plumb, Traian Băsescu a spus că PSD ar trebui ”să înființeze un minister al tăiatului frunzei la câini”.

Fostul președinte a mai făcut și o analiză a Guvernului Dăncilă.

El a spus că Eugen Teodorovici ”este un mare aburitor”, Dănuț Andrușcă este ”o panaramă”, Teodor Meleșcanu este o ”mumie pietrificată în tradițiile vechii diplomații românești, lipsită de dinamism și cu linii fixe”, în timp ce Victor Negrescu este ”isteț, dar nu-i folosește cu nimic că e prea mic în funcție”.

Despre Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, Băsescu a spus că are un mod de a gândi ”ridicol”, însă a apreciat activitatea Anei Birchall.

Acesta a afirmat că această guvernare ”a stricat echilibrele macroeconomice” și s-a împrumutat cu dobânzi mari, ceea ce a afecta ratingul de țară.

În plus, Băsescu a spus că PSD este într-o criză de specialiști în care să aibă încredere.

Citește pe stirileprotv.ro