BĂTAIE în trafic, cu bâte și cuțite: Patru bărbați au fost reținuți

Patru bărbați s-au luat la bătaie, miercuri, într-un sens giratoriu din Târgu-Jiu, după o șicanare în trafic între doi șoferi. Polițiștii chemați să intervină au găsit mai multe bâte și un cuțit, cei patru bătăuși fiind reținuți, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, Andrei Lazăr, scandalul s-a produs, miercuri, într-un sens giratoriu, de pe bulevardul Constantin Brâncuși, din Târgu-Jiu, în apropierea sediului Inspectoratului de Poliție.

În urma anchetei s-a stabilit că doi șoferi s-au șicanat în trafic, după care s-au tamponat, iar în final au oprit mașinile în sensul giratoriu și s-au luat la bătaie. La conflict au participat și pasagerii, iar polițiștii au intervenit să îi despartă.

”În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, pe bulevardul Constantin Brâncuși, un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în care se mai aflau doi tineri de 20 și 28 de ani, a pătruns pe contrasens acroșând un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Câlnic, în care se mai aflau doi tineri de 16 și 24 ani, după care între ocupanții celor două autoturisme a avut loc un conflict.

În conflict, conducătorul auto de 20 de ani a fost agresat fizic de conducătorul auto de 26 de ani, provocându-i mai multe leziuni, după care, împreună cu ceilalți tineri din autoturism, au distrus geamurile autoturismului ...

Citește pe businessmagazin.ro