Bucureștiul are peste 200 de străzi de pământ. În Capitală, ca la țară!

Bucureștiul are peste 200 de străzi de pământ, iar unele din ele nu au nici rețele de utilități. Când plouă, pe aceste străzi se formează bălți și noroaie, că abia poți trece. Când este cald, se ridică mult praf. Sutele de oameni care locuiesc în aceste zone sunt nemulțumiți de condițiile care “le sunt oferite” în secolul XXI, într-o capitală europeană. De curând, directorul Administrației Străzilor a declarat că municipalitatea va asfalta 14 străzi de pământ.

Sectorul 1

În Sectorul 1 sunt aproximativ 55 de străzi de pământ al căror carosabil este nemodernizat, potrivit unui răspuns transmis cotidianului Libertatea de Primăria Sectorului 1.

“La momentul actual, există aproximativ 36 de străzi care nu sunt dotate cu rețele publice de apă și canalizare. Menționăm că pe 8 străzi aparținând Sectorului 1 sunt în curs de execuție lucrări de extindere rețele publice de apă și canalizare de către SC Apa Nova București SA, iar pentru 3 străzi sunt în curs de derulare, de către instituția Sectorului 1, proceduri de achiziție publică privind execuția lucrărilor de extindere a rețelelor de apă și canalizare”, au precizat reprezentanții instituției.

Aproape 7 milioane de lei pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare pe 3 străzi din Sectorul 1

În bugetul Sectorului 1 pe anul 2018 a fost alocată suma de 602.000 de lei pentru întocmirea documentațiilor tehnice aferente modernizării s...

Citește pe libertatea.ro