Buzărnescu ratează titlul

Jucătoarea Mihaela Buzărnescu, locul 57 WTA, a pierdut, sâmbătă, prima finală WTA din cariera sa, cea de la Hobart. Românca a fost învinsă de belgianca Elise Mertens (39 WTA), în ultimul act al turneului, scor 1-6, 6-4, 3-6.

Meciul a durat două ore și 32 de minute, fiind întrerupt de patru ori din cauza ploii.

Pentru Mihaela Buzărnescu, a fost totuși o săptămână foarte bună la Hobart. A jucat finala și a reușit să acceadă în topul primelor 50 de jucătoare de tenis din lume. De luni românca se va afla pe locul 44 WTA și va juca în primul tur la Australian Open contra Carolinei Wozniacki.

Românca a felicitat-o la finalul partidei pe adversara sa, iar în ce o privește a spus că poate fi un exemplu pentru multă lume.

„Felicitări lui Elise pentru încă o victorie, sper că va juca la fel și la Australian Open. Vreau să le mulțumesc părinților și oamenilor din staff-ul meu și antrenorului meu, apreciez efortul pe care l-a depus în revenirea mea. Le mulțumesc organizatorilor, directorul turneului și copiilor de mingi, dar și oamenilor care au venit să ne susțină în această săptămână. A fost o săptămână minunată pentru mine.

Ascensiunea mea arată că poți reuși indiferent de ceea ce se întâmplă. Cred că pot fi un exemplu pentru multă lume. Tenisul e un sport competitiv, trebuie să lupți până la final, pentru că fiecare punct contează. De asemenea, partea mentală contează foarte mult”, ...

Citește pe cotidianul.ro