Călin Geambașu s-a despărțit și de mama fiului său. „Încredere nu mai am după cele întâmplate”

Călin Geambașu s-a despărțit și de mama fiului său. „Încredere nu mai am după cele întâmplate”
Foto: www.libertatea.ro

După divorțul de Lavinia, Călin Geambașu părea că-și găsește liniștea alături de Angelina, o tânără cu care avea o relație de prietenie încă de pe vremea când era însurat. Se pare că între Călin Geambașu și Angelina lucrurile nu au fost tocmai roz, așa că au luat-o și ei pe căi separate.

În momentul în care a recunoscut relația cu Angelina, Călin Geambașu părea cel mai fericit bărbat de pe fața pământului, iar apogeul l-a atins atunci când Angelina l-a făcut tată. Liniștea casei lor nu a durat însă prea mult, după cum povestesc atât Călin, cât și mama fiului său.

În cei 10 ani de relație au existat certuri și discuții aprinse în familia lor, toate acestea ducând inevitabil la separarea celor doi. Discret din fire, fiul artistului Petre Geambașu nu a vorbit până acum despre problemele pe care le are acasă și, cel mai probabil, nu ar fi făcut-o, dacă mama fiului său nu ar fi postat un mesaj unde recunoaște toate disputele lor.

„Am mascat aproape un deceniu o răutate lăuntrică și nu găsisem încă persoana care să tolereze aceste piuneze ale trecutului și să mi le pot astfel descărca. Aceste piuneze le-am înfipt însă acasă, iar sacul a fost tatăl copilului meu, fără ca el să aibă altă vină decât aceea că mi-a îndurat ani buni, cu prea multă finețe, răutățile manifestate absurd de multă vreme, validându-mi astfel involuntar purtările neomenești, nerecunoscătoare și ostile fără nic...

Citește pe libertatea.ro