Campionatul Mondial din Rusia începe astăzi. Show cu Robbie Williams, Aida Garifullina și Ronaldo în deschidere

Vară, bară, gol! Începe Campionatul Mondial de Fotbal FIFA Rusia la TVR! Deși primele Studiouri Mondial deja ne-au familiarizat de la începutul săptămânii cu atmosfera primului CM transmis dintr-o țară a Europei de Est, începând de joi, 14 iunie, vom avea o lungă vară fierbinte, cu fotbal, vedete, goluri și faze memorabile. În direct și în exclusivitate la TVR.

TVR 1 și TVR HD vor începe transmisiunile directe din Rusia cu deschiderea oficială a competiției, pe care o vom putea urmări la ora 17.30, de la Luzhniki Stadium, din Moscova. Emil Hossu Longin își intră în rol și începând cu ora 18.00, va comenta prima partidă a Campionatului Mondial de Fotbal, cea dintre reprezentativa țării gazdă, Rusia și Arabia Saudită.

Un spectacol despre fotbal și pasiune vom vedea la deschiderea oficială a Campionatului Mondial de Fotbal, plasată chiar înainte de prima pasă ce va da startul verii de fotbal mondial.

Trei staruri internaționale vor ridica fanii în picioare pe Luzhniki Stadium din Moscova: superstarul muzicii pop - Robbie Williams va ține în priză mulțimea de pe stadion, dar și milioanele de fani din fața micilor ecrane, împreună cu aclamata soprană a Rusiei, Aida Garifullina. În spectaculosul show pus la cale de organizatori, gloria fotbalului, pe care toți jucătorii speră să o atingă pe terenul Rusiei, va fi reprezentată Ronaldo, campionul Braziliei, de două ori jucător și cam...

Citește pe stiri.tvr.ro