Cătălin Botezatu, pregătiri speciale pentru Marea Finală “Bravo, ai stil! All Stars”

Cătălin Botezatu, pregătiri speciale pentru Marea Finală “Bravo, ai stil! All Stars”, de sambata, 16 iunie, în direct, de la ora 22:00. Jurații se pregătesc cu mare fast pentru acest eveniment marcant din istoria “Bravo, ai stil!”.

Cătălin Botezatu si-a ales o tinuta spectaculoasa care imbina elemente vestimentare si accesorii extrem de pretioase, astfel ca totul in prezenta lui sa fie impecabil.

“Tinuta mea din Gala Finala, Bravo, ai stil! All Stars este aleasa special pentru acest eveniment. Voi purta pantofi, camasa si pantalonii semnate de renumitul creator de moda Italian Valentino (Valentino Clemente Ludovico Garavani – creator de moda Italian – n.r.), voi purta un sacou alb semnat Viggo, by Catalin Botezatu. Voi accesoriza tinuta cu un ceas Richard Mille (este o marca omonima de ceasuri elvetiene – n.r.), cu briliante/diamante”, marturiseste Catalin Botezatu.

Catalin Botezatu are mari asteptari de la Gala finala “Bravo, ai stil! All Stars”, de la concurente, dar si de la publicul telespectator.

Citește pe libertatea.ro