Cătălin Tolontan renunță la șefia Gazetei Sporturilor

Cătălin Tolontan anunță că renunță la funcția de redactor-șef al Gazetei Sporturilor, după 21 de ani.

"Am fost cel mai norocos redactor-șef posibil, la ProSport și la Gazeta Sporturilor, lucrând, de-a lungul anilor, cu sute de colegi pasionați, talentați și bravi.

Am fost binecuvântat cu doi redactori-șefi adjuncți, Andrei Vochin și Bogdan Stamatoiu, care au tras mai mult ca mine și nu s-au plâns niciodată.

Odată cu trecerea Gazetei la Ringier, noul trust a acceptat să predau dreptul și responsabilitatea de a conduce redacția lui Cătălin Țepelin, colegul meu mult mai tânăr.

Înnoirea generației la vârf în GSP a fost condiția pe care am pus-o încă din primul drum la Zurich, cu luni în urmă. E parte a procesului de integrare.

Voi continua să scriu des în GSP, să particip la viața redacției și simt că e corect să lăsăm generației proaspete destul aer ca să se dezvolte, ajutând cum putem", scrie Cătălin Tolontan, pe blog.

Cătălin Tolontan este unul din cei mai cunoscuți jurnaliști români de sport, redactor-șef și director general al Gazetei Sporturilor și autorul blogului tolo.ro. Tolontan are 49 de ani.

Tolontan a intrat în presă în 1990, la ziarul studențesc al Facultății de Comerț din Academia de Studii Economice. A trecut pe la ziarul Student, Azi, Gazeta Sporturilor pe vremea când aceasta aparținea vechii redacții Sportul, Sportul românesc și ProSport, pentru a reveni la Gaz...

Citește pe antena3.ro