Cazul fostei directoare a Liceului de Artă din Focșani care s-ar fi iubit un elev ar fi o încercare „diavolească”. Explicațiile date de soțul femeii, într-o scrisoare deschisă

Cazul fostei directoare a Liceului de Artă din Focșani care s-ar fi iubit un elev ar fi o încercare „diavolească”. Explicațiile date de soțul femeii, într-o scrisoare deschisă
Foto: www.libertatea.ro

Cazul fostei directoare a Liceului de Artă din Focșani care s-ar fi iubit un elev ar fi o încercare „diavolească”. Asta a menționat într-o scrisoare deschisă Stelian Ghinea, soțul profesoarei Diana Tăicuțu, care și-a dat demisia în urma scandalului sexual.

Profesorul Stelian Ghinea a trimis scrisoarea colegilor săi de la Liceul de Arte „Gh. Tăttărescu” din Focșani cărora le cere scuze pentru „povestea de iubire” pe care o consideră o „dramă”, notează Ziarul de Vrancea.

„Ca și voi, am luat act din surse publice de «povestea de iubire de la Liceul de Arte», care de câteva zile ocupă prima pagină a presei românești. Ceea ce pentru media este o «știre de scandal», pentru mine, colegul și prietenul vostru, este o dramă”, a scris Stelian Ghinea, soțul profesoarei surprinsă în ipostaze intime cu un elev.

Bărbatul susține că acest scandal i-a distrus familia.

„Nenorocirea sau poate puterea diavolească mi-a distrus cea dintâi casă. Destinul meu, al copilului meu, al unei familii, strivit este, nu de “puterea iubirii”, ci de diavolești încercari”, a afirmat Stelian Ghinea.

Prin această scrisoare deschisă, profesorul lansează acuzații la adresa soției sale, Diana Tăicuțu, cu care este în proces de divorț.

„Cazul fostei directoare de la Liceului de Arte G. Tătărăscu Focșani, fiind unul izolat și nu așa cum greșit a titrat presa, unul de «iubire dincolo de vârstă», ci unul din sfera Medi...

Citește pe libertatea.ro