Cazul fostului ofițer SRI, Daniel Dragomir. Traian Băsescu și Elena Udrea, invitați săptămâna viitoare la Comisia pentru controlul SRI

„Săptămâna viitoare intenționăm să-i invităm la comisie din nou pe Daniel Dragomir, Elena Udrea, Traian Băsescu și domnul Puțura, fost secretar de stat în Ministerul Justiției. În cadrul discuțiilor cred că au apărut elemente pe care cred că le putem lămuri (....) cu acești invitați”, a declarat președintele Comisiei pentru controlul SRI, Claudiu Manda.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a prezentat, în septembrie, Comisiei parlamentare de control al SRI o listă cu 65 de persoane care ar trebuie audiate în comisie și care ar putea să-i probeze afirmațiile, pe listă fiind politicieni, ziariști, oameni de afaceri și cadre ale SRI.

”În susținerea afirmațiilor sale, domul Dragomir a lăsat la comisie o listă de 65 de persoane, însemnând ofițeri activi SRI, ofițeri inactivi ai Serviciului, persoane din media, din mediul politic și din cel economic, persoane pe care domnia sa le indică să le invităm la comisia SRI și să punem întrebări pentru a proba lucruri pe care domnul Dragomir le spune”, a declarat Manda.

Dragomir a fost audiat de două ori de către Comisia SRI. „Au continuat discuțiile pe tema abordată anterior, pe ceea ce am numit culoare media, al doilea subiect - culoarele justiției - am prezentat elementele pe care le cunosc, am pus la dispoziția comisiei documente și se va stabili un calendar, probabil în cursul săptămânii viitoare va fi o nouă audiere. Am prezentat docum...

Citește pe mediafax.ro