Ce l-a intrebat Cristiano Ronaldo pe Branescu, atunci cand a aflat ca este roman

Laurentiu Branescu, inca sub contract cu Juventus Torino, desi a frecat banca chiar si la Dinamo, a dezvaluit o conversatie avuta cu Cristiano Ronaldo, la scurt timp dupa ce star portughez s-a transferat la campioana Italiei. Branescu a fost foarte impresionat de modul in care Ronaldo se antreneaza, si ca este "foarte prietenos". In momentul in care a aflat ca e roman, Cristiano Ronaldo l-a intrebat pe Branescu daca ii cunoaste pe fostul sau antrenor si coleg de la Sporting Lisabona, Ladislau Boloni, respectiv Marius Niculae.

"Este un model pentru noi toti, se antreneaza foarte mult. Este un tip fara figuri, foarte prietenos, care da totul la fiecare antrenament. Cand a venit la Juventus, ne-a salutat, s-a prezentat, apoi a intrat la antrenament. Este foarte serios, se antreneaza din greu si niciodata nu vorbeste in timpul sedintelor de pregatire", a declarat Branescu intr-un interviu pentru Fanatik.

"Este foarte motivant, un profesionist. Am vorbit cu el dupa unul dintre primele antrenamente de la Juventus. M-a intrebat de unde sunt iar cand i-am spus ca vin din Romania m-a intrebat daca il cunosc pe Marius Niculae si mi-a vorbit despre Ladislau Boloni", a mai spus Branescu. Cristiano Ronaldo s-a transferat, luna trecuta, de la Real Madrid la Juventus, in schimbul sumei de 100 de milioane de euro.

Citește pe bzi.ro