Ce spune tatăl craioveanului ucis în Mexic: A fost executat în stil mafiot la comanda fostului său șef, tot un român din Craiova

Ce spune tatăl craioveanului ucis în Mexic: A fost executat în stil mafiot la comanda fostului său șef, tot un român din Craiova
Foto: www.libertatea.ro

Rudele craioveanului împușcat în cap marți seară, în stil mafiot, în orașul Cancun, din Mexic, bănuiesc că Sorin Constantin Marcu (44 ani) ar fi fost ucis la comanda fostului șef al acestuia, tot un român din Craiova, cu care a avut mai multe neînțelegeri. Tatăl bărbatului spune că în urmă cu trei săptămâni fiul său a fost și înjunghiat, ca un avertisment.

Constantin Marcu, tatăl craioveanului ucis marți seara pe străzile orașului mexican Cancun, susține că martor la uciderea fiului său a fost un conațional. Deși polițiștii au reținut un cetățean mexican, acuzându-l de crimă, rudele craioveanului susțin că acesta este doar cel care a tras, nu cel care și-a dorit moartea bărbatului.

Constantin Marcu susține că uciderea fiului său ar fi fost comandată de fostul șef al românului pentru care acesta lucra ca bodyguard.

“Fiul meu venea de la cumpărături cu un prieten cu care locuiește și îl ajuta în casă. Au trecut cu mașina pe lângă o stradă unde un român are un restaurant. La acesta a lucrat fiul meu ca bodyguard, iar în ultimul timp relațiile dintre ei s-au răcit și nu se mai suportau. Fostul șef i-a zis: “Marcule, am să te omor!” Și a pus trei oameni să îl înjunghie”, a povestit tatăl craioveanului executat în stil mafiot.

Bărbatul susține că asupra mașinii în care se afla fiul său au tras trei indivizi.

“A coborât să îi ia clătite și cineva s-a luat după el, a încercat să fug...

Citește pe libertatea.ro