Ce trebuie să facă Messi pentru a fi comparat cu Maradona

Ce trebuie să facă Messi pentru a fi comparat cu Maradona. Andrea Pirlo, campion mondial în 2006 cu echipa Italiei, a afirmat, într-un interviu acordat site-ului Goal.com, că Leo Messi nu poate fi comparat cu Diego Maradona până nu câștigă trofeul Cupei Mondiale, informează cotidianul L’Equipe.

Argentina, în opinia sa, poate avea pretenții la titlu, chiar dacă a fost umilită de Spania în urmă cu câteva luni (1-6).

Fostul mijlocaș al “Squadrei Azzurra”, cu 116 selecții, retras în 2017 de la New York City FC, consideră că Argentina “are mulți jucători buni, care pot face o figură frumoasă”, însă nu-l pune pe Lionel Messi pe aceeași treaptă cu legendarul Maradona: “Îl comparăm tot timpul pe Messi cu Maradona, dar el trebuie să câștige Cupa Mondială, pentru că dacă nu o câștigă, el nu se poate afla printre cei mai buni”.

epa06754871 Andrea Pirlo waves to fans during the event ‘La Notte del Maestro’, the Italian soccer legend Andrea Pirlo’s farewell match, at Giuseppe Meazza stadium in Milan, Italy, 21 May 2018. EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Dar, în opinia fostului lider al echipei Italiei, favorită va fi Brazilia.

Italia a ratat calificarea la Cupa Mondială din Rusia după ce a pierdut barajul cu Suedia.

Argentina a făcut primul antrenament deschis în Rusia. Messi, asaltat de fani / GALERIE FOTO

Citește pe libertatea.ro