Codrin Stefanescu, mesaj critic in scandalul politistului pedofil: "Toti sa isi dea demisia!"

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a afirmat, la Realitatea TV, ca in scandalul politistului pedofil ar trebui ca toti cei implicati sa plece din functii.

In ceea ce priveste cazul politistului pedofil, Codrin Stefanescu a precizat ca nu s-a comunicat bine. "Toti sa isi dea demisia, de la seful politiei in jos", a spus acesta.

Codrin Stefanescu a mai spus ca intalnirea PSD de luni are loc in conditiile in care multi colegi din PSD nu au mai avut rabdare. "Luni trebuie sa ajunge la o concluzie. Trebuie sa terminam cu aceste discutii. Multi colegi nu au mai avut rabdare", a explicat acesta.

Conform lui, Liviu Dragnea nu a fost in turneu in Moldova, intalnirile acestuia fiind programate inca din 2017.

In plus, secretarul general-adjunct al PSD a afirmat ca il sustine pe premierul Tudose in scandalul cu UDMR.

Intrebat de ce PSD nu reuseste sa guverneze desi a castigat alegerile, Codrin Stefanescu a spus: "pentru ca si-a bagat dracu coada".

Dupa ce a stat trei ani intr-un sertar, proiectul de lege privind castrarea chimica a violatorilor si pedofililor a fost scos din nou la lumina si redepus in Parlament. Daca va fi votat, pedofilii care vor opta pentru procedura medicala vor putea executa doar jumatate din pedeapsa data de instanta.

Un tratament care reduce libidoul celor condamnati pentru abuz sexual, pe scurt: castrare chimica. Este solutia propusa de deput...

Citește pe bzi.ro