Comisia SRI: George Maior - audiat pe 27 februarie; Florian Coldea - pe 6 martie

Fostul șef al SRI George Maior va fi audiat pe 27 februarie la Comisia parlamentară de control a activității SRI, iar fostul adjunct al serviciului Florian Coldea pe 6 martie, a anunțat marți președintele comisiei, Claudiu Manda.

Săptămâna viitoare va fi audiat la comisia SRI președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

"Pentru săptămâna viitoare, marți, pe data de 20 februarie, va fi invitat la comisie domnul Călin Popescu-Tăriceanu. Domnia sa a și confirmat. Pe data de 27 februarie, tot marți, îl invităm la comisie pe domnul George Maior, urmând ca la o săptămână după, în speță 6 martie, să vină la comisie domnul Florian Coldea. Iar in săptămâna următoare o să-i propunem domnului președinte Traian Băsescu să vină la comisie când îi permite timpul domniei sale și în contextul în care putem să avem ședință de comisie - ne-am dori să fie data de marți, să vedem dacă domnul Traian Băsescu poate să fie pe 13 martie la comisie, urmând ca după aceea celelalte persoane despre care s-a vorbit în spațiul public să stabilim când le invităm", a afirmat Claudiu Manda la finalul unei ședințe a Comisiei SRI.

El a precizat că primele trei audieri sunt confirmate.

Referindu-se la agenda audierilor președintelui Senatului, Manda a spus că este vorba despre "aspecte" care vizează activitatea acestuia discutate în Comisie.

"Sunt aspecte care vizează activitatea domnului Tăriceanu discutat...

Citește pe jurnalul.ro