Conducerea PSD se reunește luni; Manda: Situația din ultimele zile nu poate așteapta până la CExN de la Iași

Liderul PSD Dolj, Claudiu Manda, președinte al comisiei pentru control SRI din Parlament a transmis, sâmbătă, că situația din ultimele zile, din interiorul partidului și din GUvern, nu poate așteapta până la CExN de la Iași. Potrivit unor surse, conducerea PSD s-ar putea reuni luni, la sediul central al partidului, pentru a tranșa conflictul Tudose-Dan.

După Gabriela Firea, Rovana Plumb și alți lideri din partid, și Claudiu Manda a lansat pe Facebook ideea convocării de urgență a Comitetului Executiv Național al PSD.

”Consider ca trebuie convocat cât mai repede Comitetul Executiv National al PSD. Situația din ultimele zile nu poate așteapta pana la CExN de la Iași. Romanii așteaptă de la noi predictibilitate și stabilitate, așteaptă punerea in aplicare a programului de guvernare asumat.

Guvernul trebuie sa funcționeze ca o echipa unita și sa își duca la îndeplinire obiectivul votat de Parlament: o viața mai buna pentru români”, a scris Manda pe Facebook.

Gabriela Firea a cerut deja convocarea de urgență a Comitetului Executiv Național al PSD, pentru a tranșa criza politică.

Primarul General al Capitalei afirmă că orice soluție va reieși din dezbaterea CexN va fi mai utilă pentru țara decât instabilitatea actuală. Reacția primarului Capitalei vine la scurt timp după ce alți doi social-democrați, Cătălin Rădulescu și Dumitru Buzatu, au cerut întrunirea de urgență a Consiliul E...

Citește pe libertatea.ro