Conferința ZF Branduri Românești, Iași. Cum îți construiești un brand puternic? Dezvoltarea brandului este cea mai importantă investiție a unei companii pe termen lung

Antreprenorii care dezvoltă bran­duri puternice pe piața ro­mâ­nească fac o investiție pe termen lung în businessurile lor, iar în cazul unei tranzacții, brandul poate crește substanțial valoarea companiei. Pro­dusul pentru care se investește în pro­mo­vare trebuie să fie însă unul de calitate, iar oa­me­nii de business au responsabilitatea de a du­ce mai departe și de a dezvolta partea de brand.

Acestea au fost câteva dintre concluziile la care au ajuns antreprenorii și specialiștii din branding prezenți marți la conferința ZF Branduri Românești, organizată în parteneriat cu Raiffeisen Bank la Iași. Aproape 200 de antreprenori locali au participat la evenimentul la care s-au adus în discuție câteva dintre poveștile celor care au creat branduri românești sau modul în care se pot dezvolta brandurile locale în lupta cu cele internaționale.

„Brandul e cea mai concretă expresie care pune în valoare responsabilitatea proprietarilor afacerii să ducă brandul mai departe. Cu cât avem branduri mai multe, cu atât vom prospera. Responsabilitatea înseamnă o abordare echilibrată. Ne dorim să dezvoltăm și să susținem branduri. Vrem să punem în lumină ceea ce reprezintă patrimoniul din România”, a spus Felix Daniliuc, director executiv Raiffeisen Bank România.

El a adăugat că afacerile care dau o pers­pectivă pentru viitor printr-un brand puternic pe piața locală îi pot menține în țară pe ...

Citește pe zf.ro