Cosmin Contra: Ca de obicei, nu știm să gestionăm ultimele minute de joc

"Sunt fericit pentru băieți. Știam că meciul va fi foarte greu, cu o echipă foarte obișnuită pe acest teren. Aleargă foarte mult, se bat pentru fiecare minge, sunt agasanți, agresivi în dueluri, dar până la urmă char dacă am suferit până la finalul meciului, mă bucur că băieții nu au renunțat și am reușit să câștigăm în ultimul minut al prelungirilor. Asta arată caracterul băieților. Nu a fost ușor, pentru că forțele s-au egalat pe un asemenea teren.

Au început cum ne-am așteptat, cu 5-2-3, un sistem foarte straniu. Am pregătit anumite chestii în aceste două zile în care am fost cu ei. Ne-a ieșit primul gol, după o asemenea acțiune, după care ei au schimbat sistemul și ne-am debusolat un pic. Au trecut în sistem de patru, cu 4-4-2, și am suferit un pic pentru că au mai adus un om la mijloc și nu am mai știut ce să facem. În partea a doua am început foarte bine și am încercat să dăm al doilea gol, dar nu am reușit.

Ca de obicei, nu știm să gestionăm ultimele minute de joc, ar fi putut să ne coste foarte scump. Dar până la urmă e bine că a ieșit cum a ieșit. Trebuie să ne recuperăm cât mai repede, pentru că în 48 de ore jucăm un meci foarte important, pe care dacă-l vom câștiga, vom trece pe primul loc și vom depinde de noi luna viitoare", a declarat Contra, la Pro TV.

Citește pe romaniatv.net