Cozmin Gușă, despre Dragnea: Delir verbal controlat

"Ca să caracterizăm evoluția lui Liviu Dragnea, mie mi se pare un delir verbal controlat printr-un punctaj pe care îl are și pe care îl urmează. Am vorbit acum vreo cinci zile despre planul suspendarii lui Klaus Iohannis care este amânat pentru toamnă doar, un plan de suspendare care vedem că este confirmat în acest moment de evoluția lui Dragnea și acolo vorbeam despre o telenovelă pe care o vor încropi, care să îl decredibilizeze, ba chiar să îl demonizeze pe Iohannis, care telenovelă va fi baza procedurii de suspendare, pentru că acolo, în procedura de suspendare, să nu credeți că vor fi scrise teme cu impact neconstituțional care să îl inculpe pe Iohannis.

Nici nu e nevoie pentru Parlament de așa ceva. Acolo vor fi puse toate aceste lucruri neverificate, dar care, fiind repetate de multe ori în această vară, de la implicarea lui Iohannis în dosarele lui, la casele lui Iohannis, la afacerile oamenilor de pe lângă Iohannis, va fi o telenovelă de la cap la coadă care va căpăta credibilitate prin repetitivitate. Adică ei vor face acest lucru. Iohannis ar fi vrut să scape de așa ceva - asta a fost ipoteza mea, din mai multe motive.

Unul dintre motive, dintr-un confort de tip personal, al doilea, apropo de decredibilizare, pentru că Iohannis se pregătește pentru un mandat de președinție rotativă a UE unde e vorba de credibilitate, de predictibilitate în acte, și atunci acest g...

Citește pe realitatea.net