Cozmin Gușă: Dragnea ar fi evazionat 150 de milioane de dolari prin intermediul fiului său

”Vreau să abordez, foarte scurt, telegrafic, trei puncte. Primul, atacul la Realitatea, care este în desfășurare, al doilea, legat de instigatorul acestor strategii de tip kamikaze ale lui Dragnea și Vâlcov sigur, triplați de amărâtul de Orlando, de la Finanțe. Și 3, ce am văzut, și ce îmi explică mie disperarea lui Dragnea”, a spus Cozmin Gușă, în intervenția sa.

Acesta a afirmat că Dragnea a facut presiuni ca activitatea financiara a Realității Tv să fie blocată:

”La punctul 1, Dragnea a facut presiuni ca activitatea financiara a Realității Tv să fie blocată și vrea să deruleze prin ”Orlando minte puțină” acest program de blocare care nu va fi o blocare dar telespectorii să nu se sperie daca vor vedea breaking news-uri cu descinderi de la ANAF București, care, atenție, nu vor fi orchestrate de Dragnea, ci de Vâlcov, care este adevăratul conducător”.

Totodată, Cozmin Gușă a mai explicat și care sunt influențele origarhilor ruși asupra lui Darius Vâlcov, în al doilea punct:

”Punctul 2, și am studiat asta: vreau să vă reamintesc că aseară am dat o informație, premierul Israelului și-a amânat vizita din noiembrie în România și mai așteaptă. Ce nu am luat în considerare este influența oligarhilor ruși, cu care Valcov e intr-o legatură veche. Ei încearcă să îl salveze pe Vâlcov. Dacă ei văd că Dragnea nu dă amnistia și grațierea, ei forțează acest tip de acțiuni KGB, foarte dure...

Citește pe realitatea.net