Cristiano Ronaldo va purta numărul 7 la Juventus Torino. Un columbian a renunțat la tricou în favoarea starului portughez

Cristiano Ronaldo va purta numărul 7 la Juventus Torino. Un columbian a renunțat la tricou în favoarea starului portughez.

Portughezul Cristiano Ronaldo va purta tricoul cu numărul 7 la Juventus Torino după ce columbianul Juan Cuadrado, cel care a purtat acest număr sezonul trecut, a anunțat că renunță la el în favoarea lui Ronaldo.

”Este mai bine să oferi decât să primești. Succes în noua aventură”, a scris Cuadrado pe pagina sa de Twitter. Mesajul include și o fotografie cu el purtând tricoul cu numărul 7 dar inscripționat cu numele internaționalului portughez.

La Real, Cristiano Ronaldo a purtat și numărul 9

Cristiano Ronaldo a purtat acest număr și la Manchester United, dar când a semnat pentru Real Madrid, în urmă cu opt ani, a avut numărul 9 până când căpitanul de atunci al ibericilor, Raul, s-a retras, lăsând disponibil numărul 7.

Cristiano Ronado a semnat un contract pe 4 ani cu Juventus Torino, campioana Italiei, care a plătit 112 milioane euro madrilenilor pentru acest transfer.

EXCLUSIV/ Vezi lista completă a martorilor care vor fi chemați la DIICOT Ploiești, în dosarul ”stupefiante pentru VIP-uri”

Citește pe libertatea.ro