Cristina Neagu: „Spiritul de luptă e acolo unde trebuie! Obiectivul nostru este să nu renunțăm niciodată“

România s-a detașat pe final mulțumită a patru goluri la rând marcate de Cristina Neagu. Vedeta naționalei noastre a vorbit în direct la DigiSport despre acest joc și nu numai.

„A fost greu, vă dați seama, suntem și puțin obosite, poate și puțin relaxate. Ne gândim foarte mult la meciul din optimi și cred că în seara asta a fost vorba de mai puțină concentrare. Mă bucur că am reușit să înscriu acele goluri din finalul jocului. Nu a fost chiar ziua mea, nici a echipei, dar o echipă mare cîștigă și când joacă prost, noi am făcut-o astăzi. La avcest turneu, chiar și când am jucat mai prost, ne-am păstrat încrederea până la final.

Cu Franța e ultimul meci și vom încerca să jucam ca și până acum, să ne facem treaba și să dăm ce avem mai bun.

Am spus dinainte că îmi doresc să evităm Norvegia. Odată evitată Norvegia, ceilalți adversari din Grupa B sunt buni, dar ne putem bate cu ei. Începând cu optimile intrăm într-o altă competiție, orice gol contează, orice meci e pe muchie de cuțit. Un singur meci te poate trimite acasă sau te poate trimite spre medalii.

Tot ce vreau e ca echipa noastră să lupte. Urmează niște meciuri eliminatorii, de foc, care dacă nu sunt jucate poate și mai deștept ne pot trimite acasă. Ne dorim extrem de tare să rămânem și în săptămâna a doua.

Atmosfera este foarte bună, spiritul de luptă e acolo unde trebuie. Chiar le spuneam fetelor după meciul cu Spania c...

Citește pe adevarul.ro