CSM discută miercuri continuarea activității ca procuror a Laurei Codruța Kovesi

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii va discuta miercuri continuarea activității ca procuror de către Laura Codruța Kovesi, în urma revocării ei de la șefia Direcției Naționale Anticorupție.

"Nota Direcției resurse umane și organizare nr. 4303/2018 privind continuarea activității doamnei Laura Codruța Kovesi, procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție, ca urmare a revocării din funcția de conducere deținută" apare pe ordinea de zi a ședinței din 11 iulie a Secției pentru procurori a CSM.

Înainte de a fi numită în 2006 în funcția de procuror general al României, Laura Codruța Kovesi a activat la DIICOT Sibiu.

Kovesi a anunțat luni, după ce președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a sa din funcția de procuror-șef al DNA, că nu va mai lucra în Direcția Națională Anticorupție, dar va rămâne procuror. "De astăzi nu voi mai lucra în DNA. Voi rămâne procuror", a spus Kovesi într-o conferință de presă.

Purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale, Mădălina Dobrovolschi, a anunțat luni dimineață că președintele Iohannis a semnat astăzi decretul de revocare a Laurei Kovesi din funcția de procuror șef DNA.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Citește pe stirileprotv.ro