Cum a fost rezfuzat ultimul transfer al Barcelonei de o echipă din România. I-am mai pierdut pe Litmanen, Falcao, Obi Mikel, Kolarov, Tosic…

Cum a fost rezfuzat ultimul transfer al Barcelonei de o echipă din România. Columbianul Yerry Mina, a ajuns pe Camp Nou la patru ani după ce a fost respins de o echipă din Liga 1.

Fostul patron al lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a dezvăluit la Radio Sport 1 că fundașul columbian în vârstă de 23 de ani a dat probe la echipa moldoveană.

„Fundașul luat de Barcelona a fost în 2014 la mine la Vaslui. A jucat o repriză la noi în turneul din Antalya și cine a venit să-l vadă pe Antal, ca să-l vând, l-a luat pe columbian. N-a rămas la noi pentru 10.000 de euro. L-am văzut ieri la Barcelona”, a declarat Porumboiu.

Apărătorul sud-american avea 19 ani în momentul în care a dat probe la FC Vaslui, care era antrenată în acel moment de Liviu Ciobotariu.

Barcelona i-a plătit lui Palmeiras 11,8 milioane de euro pentru transferul lui Yerry Mina.

epa06433292 Colombian defender Yerry Mina poses upon his arrival at FC Barcelona, on the eve of his presentation as new Barca player in Barcelona, Spain, 12 January 2018. EPA-EFE/Andreu Dalmau

Alți jucători refuzați de conducătorii din Liga I

Radamel Falcao – CFR Cluj a oferit 2 milioane euro lui River Plate, dar argentinienii au refuzat. A fost apoi propus în Ghencea pentru 5 milioane de euro, dar Gigi Becali a considerat suma mult prea mare.

Brazilianul Maicon a dat câteva goluri la Steaua, dar Gigi Becali nu l-a mai vrut, iar sud-americanul a aju...

Citește pe libertatea.ro