Cum a reacționat Horia Brenciu când i s-a spus că soția sa este bătrână

Cum a reacționat Horia Brenciu când i s-a spus că soția sa este bătrână
Foto: www.libertatea.ro

Un comentariu răutăcios făcut la adresa lui Alice Dumitrescu a fost taxat pe Instagram de Horia Brenciu. Artistul a răspuns extrem de elegant internautului care și-a dat în petec în văzul lumii.

De curând Horia Brenciu a postat o imagine pe rețeaua de socializare cu soția lui, Alice Dumitrescu. Fotografia era însoțită de mesajele „mama copiilor mei” și „diva mea”.

Unul dintre internauți a simțit nevoia să comenteze răutăcios la postarea artistului, comentând deplasat cu privire la aspectul fizic al lui Alice.

„Bătrână pentru tine Horia… Păcat că nu ți-ai găsit o fată tânără și frumoasă”, a scris tânăra în dreptul imaginii la care Horia primise sute de like-uri.

Alice Dumitrescu (foto captura Instagram Horia Brenciu)

Brenciu nu s-a lăsat însă afectat de ce a scris fata, dar i-a dat fetei o replică genială: „Păcat de mesajul ăsta, că poza ta de profil părea atractivă”, a fost replica artistului.

Schimbul de replici a continuat între Horia și tânără. „Am replicat elegant cu o trimitere la poza ta, fața de rândurile puerile pe care le-ai scris. E adevărat, nu oricine pricepea subtilitatea. Ai început cu stângul, judecând, ceea ce nu se întâmplă nici dacă aș fi fost cel mai necunoscut de pe planetă. Nu te-am blocat. Nu te-am jignit. Dar ceea ce observ e ca insiști cu rândurile-ți îndoielnice și la prietenii mei care scriu pe pagina asta.

E clar, Instagramul nu e pentru tine. Vorb...

Citește pe libertatea.ro