Cupa Mondială 2018 din Rusia, la debut. AZI, de la ora 17.30, ceremonia de deschidere. A fost prezentat trofeul

Cupa Mondială 2018 din Rusia, la debut. AZI, de la ora 17.30, ceremonia de deschidere.

Muzică clasică pentru Putin și Infantino, în Piața Roșie, înainte de deschiderea Campionatului Mondial de fotbal Rusia 2018

Fetele de la Campionatului Mondial de fotbal Rusia 2018. O soprană și un model intră pe stadion la festivitatea de deschidere.

De ce e atât de scurtă festivitatea de deschidere a Campionatului Mondial de fotbal Rusia 2018. Are loc joi, de la 17.30. Iker și un model rus prezintă trofeul | FOTO

ACTUALIZARE ora 17.15. Portarul spaniol Iker Casillas și modelul rus Natalia Vodianova au prezenat trofeul Cupei Mondiale fanilor prezenți pe stadionul Lujniki, unde se va disputa meciul Rusia – Arabia Saudită.

De astăzi până pe 15 iulie, ”sportul rege” nu va avea rival în lume. Cupa Mondială de fotbal va debuta la Moscova într-o atmosferă de sărbătoare. Partida Rusia – Arabia Saudită va da startul celei de-al 21-lea turneu final din istorie.

Peste 80.000 de oameni vor lua loc în tribunele stadionului ”Lujniki” din Moscova pentru a urmări ceremonia de deschidere a CM 2018. O festivitate ”condensată” în doar 30 de minute, din rațiuni de securitate. În acest timp, pe scenă vor urca cântărețul britanic Robbie Williams, soprana rusă Aida Garifullina și fostul fotbalist brazilian Ronaldo.

Iker Casillas, comentator TV

“Am făcut multe în carieră, însă să deschid Cupa Mondială FIFA pentr...

Citește pe libertatea.ro