Dan Petrescu: ”Abia aștept meciul cu Barcelona, îmi e dor de atmosfera din vestiarul «Generației de Aur»!”

Dan Petrescu: ”Abia aștept meciul cu Barcelona, îmi e dor de atmosfera din vestiarul «Generației de Aur»!”.

Angrenat în lupta la titlu cu FCSB, tehnicianul lui CFR Cluj își face timp în aceste zile și pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică. Pe 16 iunie, la Cluj, “Generația de Aur” se va duela cu legendele Barcelonei. Ambițiosul Dan Petrescu vrea să fie în formă în fața fanilor naționalei la Sports Festival.

“În atac mă voi duce sigur, în apărare va fi mai greu să mă întorc!”

Dan Petrescu (50 de ani), fundașul dreapta al naționalei timp de 12 ani, trage tare să reintre în formă la Sports Festival și să se apropie de evoluțiile care au scos sute de mii de oameni în stradă după victoriile la turneele finale. ”Gică Popescu, Belodedici, ei se mențin bine, Sabău arată și el destul de în formă. Eu mi-am făcut planul pentru meciul cu Barcelona, în atac mă voi duce, în apărare va fi mai greu să mă întorc”– glumește Dan Petrescu, fundașul-golgheter al „Generației de Aur”.

Tactica “Bursucului”: “Îi amețim cu pălincă!”

Pentru că are ceva emoții vizavi de cât de pregătiți vor fi ”tricolorii” la meciul cu legendele Barcelonei, Petrescu a descoperit o metodă extra-sportivă de a-i anihila pe fotbaliștii cu renume ai echipei catalane.

” O să facem un cantonament la restaurant. La hotel nu vrea nimeni să se culce, nu ne-am văzut de mult timp, ne dorim să fim împreună, să stăm să ne re...

Citește pe libertatea.ro