Dăncilă, în ședința de Guvern: Măsurile economice pe care le-am luat și-au atins scopul - mai mulți bani în buzunarele cetățenilor

Dăncilă, în ședința de Guvern: Măsurile economice pe care le-am luat și-au atins scopul - mai mulți bani în buzunarele cetățenilor
Foto: www.businessmagazin.ro

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, la începutul ședinței de Guvern, că măsurile luate de Executiv și-au atins scopul - mai mulți bani în buzunarele cetățenilor, iar ”mesajele alarmiste transmise de diverși critici nu au niciun fundament, nicio bază”.

”Datele Institutului Național de Statistică publicate la începutul acestei săptămâni arată că măsurile pe care le-am luat și pe care vom continua să le luăm au fost cele bune și și-au atins scopul - mai mulți bani în buzunarele cetățenilor”, a declarat Viorica Dăncilă la începutul ședinței de Guvern.

Ea a precizat că, potrivit datelor INS, câștigul salarial mediu net a crescut în aprilie 2018 cu 14,7% față de luna aprilie a anului trecut, iar puterea de cumpărare a crescut cu 9%.

”Mai mult, creșterea din luna aprilie vine după ce și în martie câștigul salarial mediu net a crescut cu 15,5% față de martie anul trecut. Acest lucru este foarte important și important este și faptul că salariile nete au crescut în toate sectoarele econonmice. Sunt cifre care ne arată faptul că mesajele alarmiste transmise de diverși critici nu au niciun fundament, nu au nicio bază. De aceea cred impiortant e să ne bazăm pe cifre, nu pe ce vrea să creadă o persoană sau alta”, a adăugat premierul.

Citește pe businessmagazin.ro