Daniel Dragomir spune a avansat o listă cu 19 persoane din media care ar fi „întreținut relații neetice” cu ofițeri SRI

Daniel Dragomir a avansat o listă cu 19 persoane din media despre susține că ar fi „întreținut relații neetice” cu ofițeri SRI. Lista a fost înaintată de Daniel Dragomir, joi, Comisia de Control a SRI.

Daniel Dragomir a fost audiat, joi, în Comisia de Control a SRI. După audieri, acesta a declarat că a avansat o listă cu 19 persoane din media despre care susține că ar fi „întreținut relații neetice” cu ofițeri SRI.

“O discuție extrem de importantă astăzi despre culoarele media. Am venit astăzi să vorbesc de spre adevăr și despre libertate. Adică despre adevărul știrilor și despre libertate. În ultimii ani, foarte multe lucruri au ieșit la suprafață cu privire la implicări ale statului paralel în zona de media. (…) În primul rând despre ceea ce aș numi eu unelte din media ale statului paralel. Am furnizat o listă de 19 persoane care un întreținut relații, eu le numesc, cel puțin neetice cu ofițeri din cadrul structurilor de forță, care au primit informații privilegiate, informații confidențiale, informații clasificate pe care le-au utilizat în campanii media”, a spus Daniel Dragomir, potrivit Mediafax.

În plus, Dragomir a spus că a înaintat Comisiei de Control a SRI și o listă cu 9 nume de patroni media despre care spune că ar trebui audiați.

“S-au folosit și discutat situații în care jurnaliștii au avut acces la informații privilegiate din dosare și s-a discutat de trusturi ...

Citește pe libertatea.ro