Daniela Nane a învățat machiajul de la un make-up artist celebru: “M-am dus și m-a machiat noaptea, la ea”

Daniela Nane a învățat machiajul de la un make-up artist celebru: “M-am dus și m-a machiat noaptea, la ea”
Foto: www.libertatea.ro

Daniela Nane, învățată să se machieze de Mirela Vescan. De 25 de ani, celebra actriță, acum în vârstă de 46 de ani, se lasă pe mâna aceleiași specialiste în această privință. Cunoscutul make-up artist a inițiat-o pe Daniela în arta aplicării fardurilor și i-a dezvăluit multe din tainele meseriei sale.

Mirela Vescan

Daniela Nane, care s-a căsătorit în secret cu fostul ministru al Afacerilor Externe Adrian Cioroianu, nu este o prezență constantă la evenimentele mondene, însă atunci când își face apariția nu poate trece neobservată. Actrița este atentă la toate detaliile: ținută, coafură și machiaj. De cele mai multe ori, partea de make-up este făcută de același profesionist care o aranjează de 25 de ani.

“Machiajul de stradă diferă foarte mult de cel de scenă și asta am învățat chiar din primii mei ani în showbiz și niciodată nu am exagerat cu machiajul. Ba chiar prefer și acum, după atâția ani, un bb cream, mascara și un glos pe buze și cam asta. Relația mea cu Mirela Vescan durează de foarte mulți ani, cred că de 25. Îmi aduc aminte cu mare drag de primele lecții de machiaj pe care mi le-a dat, pentru că tot timpul aș fi avut nevoie de cineva specializat să facă asta pentru evenimente și atunci, Mirela m-a învățat să mă machiez singură, ceva foarte simplu, pentru dățile în care ea nu ar putea să facă asta”, a declarat pentru Libertatea Daniela Nane.

Daniela Nane, învățată să...

Citește pe libertatea.ro