Dan:Nu demisionez când un polițist ”dintr-o oricare secție” nu-și duce la îndeplinire sarcinile

În replică la cererea deputatului PNL Ovidiu Raețchi de a-și da demisia după dispariția lui Avraham Morgenstern, Carmen Dan își apără mandatul de ministru, susținând că solicitările de demisie o întăresc.

”De mai bine de 7 luni mă aflu în poziția de ministru de interne, cu peste 130.000 de oameni în subordine. Repet, ministru de interne și nu secretarul de școală de pe vremea când aveam 20 de ani (nu secretară, cum țin unii morțis să o spună), nici subprefectul sau prefectul (nu subprefecta sau prefecta) din Teleorman, din trecut, deși toate posturile pe care le-am ocupat au reprezentat pentru mine locuri de muncă onorabile, care m-au învățat suficient, astfel încât acum să pot ocupa acest portofoliu din Guvernul României”, a scris pe Facebook Carmen Dan, după ce deputatul PNL Ovidiu Raețchi i-a cerut demisia în urma dispariției omului de afaceri Avraham Morgenstern.

Dan își apără mandatul, susținând că toate situațiile speciale cu care s-a confruntat, de la fenomenele meteorologice extreme, până la probleme sociale (proteste și mitinguri, dispute sindicale, situația stadionului Dinamo) au găsit-o ”la masa rotundă”, ”căutând și găsind soluții, astfel încât riscurile de orice natură pentru cei în slujba cărora muncim să fie cât mai reduse”.

”Da, am făcut-o! Nu eu! Noi, Ministerul Afacerilor Interne. Deși, situațiile pe care le-am traversat nu au fost, cu ajutorul lui Dumnezeu...

Citește pe euractiv.ro