De ce s-a răzgândit chestorul Ioniță. Abraham: Ăsta e motivul!

El a spus că din moment ce Mihai Tudose anunțase public că nu vrea să-l schimbe pe Despescu, este logic că Ioniță nu avea cum să spună că mai vrea funcția. Așadar, avocatul consideră că premierul a mai avut o discuție cu chestorul înainte de cea apărută în presă.

"Înainte de convorbirea apărută în presă, cred că Mihai Tudose a avut o discuție cu Ioniță. Păi dacă l-a întrebat dacă mai vrea funcție, dar între timp, Mihai Tudose comunicase că nu vrea să-l schimbe pe Despescu... logic, vă spun că îl cunosc foarte bine, în contextul ăsta, omul nu avea nicio șansă ca să mai fie împuternicit. Și atunci, de aceea Ioniță s-a răzgândit", a zis Pavel Abraham la Antena 3.

Alexandru Cătălin Ioniță a fost propunerea ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru funcția de șef-interimar al Poliției Române. Bărbatul ar fi acceptat inițial această funcție, însă la scurt timp a refuzat să meargă mai departe cu demersurile, din cauza unor presiuni care s-ar fi făcut asupra lui.

Mihai Tudose a afirmat, miercuri, că așteaptă ca în maximum o săptămână șeful IGPR, Bogdan Despescu, să îi prezinte un raport referitor la cazul agentului acuzat că a agresat doi copii dar și pentru remedierea situației din Poliția Română, adăugând că în caz contrar va vorbi "cu noul șef al Poliției".

"Am solicitat de luni dimineață doamnei ministru o anchetă oficială și un raport oficial. Raportul oficial a fost gata astă...

Citește pe dcnews.ro