Demisie în PNL. Marius Caravețeanu: Detest minciuna, ipocrizia, lingușirea și parvenitismul

Demisie în PNL. Marius Caravețeanu: Detest minciuna, ipocrizia, lingușirea și parvenitismul
Foto: www.antena3.ro

Președintele filialei PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu, a anunțat luni, într-o conferință de presă, că demisionează din această funcție și a afirmat că unul dintre motivele demisiei este "un scurtcircuit" în dialogul și colaborarea cu conducerea națională a partidului.

"Mi-am înaintat demisia din funcția de președinte al Organizației PNL Dâmbovița. (...) În condițiile în care există un scurtcircuit de colaborare, de dialog, cu conducerea națională, un scurtcircuit care este din cauza unor colegi pe care îi considerai în echipă, am decis să fac acest lucru, asumându-mi gestul demisiei. A nu se înțelege că există un singur motiv sau o singură persoană, ci le spuneam și colegilor (...) - ca într-un pahar cu apă, în care aproape în fiecare zi se mai adaugă câte o picătură, de cele mai multe ori picăturile amare și paharul a dat în exterior", a declarat Caravețeanu.

El a precizat că demisia lui va intra în vigoare începând din data de 3 mai, exact la un an de când a fost ales în funcția de președinte al PNL Dâmbovița, iar până atunci vor fi rezolvate chestiuni de ordin administrativ, financiar și câteva "situații incerte în anumite organizații", care trebuie deblocate.

Marius Caravețeanu a invocat drept unul dintre motivele demisiei faptul că nu mai este "pe aceeași lungime de undă" cu conducerea națională a partidului.

Președintele PNL Dâmbovița a transmis demisia conducerii ce...

Citește pe antena3.ro