Dragnea anunță un „mare miting” al PSD pentru susținerea familiei tradiționale

Președintele PSD a spus că motivul pentru care a decis să propună organizarea unui astfel de miting este acela de de elimina orice nelămurire în legătură cu abordarea partidului pe care îl conduce pe acest subiect.

"Cea mai importantă decizie este cea legată de propunerea pe care am făcut-o colegilor mei să organizăm un miting mare al PSD pentru susținerea familiei tradiționale. Vreau să organizăm acest miting și am luat și astăzi decizia asta, pentru a nu mai exista niciun echivoc în abordarea pe care o are PSD pe acest subiect'', a spus președintele PSD.

În data de 10 aprilie, Liviu Dragnea a anunțat că dorește ca referendumului pentru familie să fie organizat în această primăvară, PSD susținând definirea familiei în sensul că aceasta se întemeiază între un bărbat și o femeie.

"Este un subiect pe care il susținem cu toata tăria și sper ca în această primăvară referendumul să se organizeze", a declarat, marți, Liviu Dragnea. Mitingul aprobat în Comitetul Executiv al PSD va avea loc în luna mai.

Camera Deputaților a adoptat în mai 2017 inițiativa cetățenească de revizuire a Constituției care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, semnată de 3 milioane de cetățeni. Inițiativa cetățenească a fost depusă, în Parlament, de Coaliția pentru Familie și strâns 3 milioane de semnături de susținere.

Citește pe zf.ro