Dragnea, despre Macron: Nu ne lăsăm influențați de cei care vor să ne dea lecții de suveranitate

Liviu Dragnea a spus că PSD contabilizează declarațiile celor care îi dau lecții de suveranitate, le contabilizăm, dar nu se vor lăsa ”foarte mult influențați”.

”Citesc cu atenție tot ce spune președintele Macron, mai ales că am înțeles că are o relație specială cu domnul președinte Iohannis, deci sunt doi președinți importanți în lume și acum a spus: în România sunt unii care se opun independenței justiției sau care vor să afecteze independența justiției. Neavând fir direct cu domnul președinte Macron și nici nu am participat la întâlnirea secretă dintre ministrul de Externe (francez - n.r.) și procurorul șef DNA, ceea ce bănuiesc că este uzual din punct de vedere diplomatic să aibă loc astfel de întâlniri între un ministru de Externe străin și un procuror din România, nu am de unde să știu la ce s-a referit.

Poate s-a referit la instituții când a zis unii, poate unele instituții vor să afecteze independența justiției, deci neavând informația completă nu am cum să comentez”, a spus președintele PSD, răspunzând unei întrebări.

Citește pe euractiv.ro