Dragnea, despre proiectul Legii pentru parteneriatul civil. ”Eventual facem referendum”

Același Dragnea anunța că acest subiect nu va fi luat în discuție în forul de conducere al partidului.

Liderul PSD a răspuns relaxat și ironic la întrebări și a făcut chiar glume cu angajații de la Parlament, respectiv cu ușierul sălii de plen.

"Să-mi faceți și mie o poză, că vreau să iasă cravata asta senzațională", a spus Dragnea.

Întrebat despre rezultatul referendumului pentru redefinirea familiei, Liviu Dragnea a declarat că scrutinul nu poate fi considerat un eșec nici al său personal, nici al PSD.

”N-am votat ca partide politice, am votat exact ca cetățeni. Deci dacă este un eșec, este un eșec al celor care am votat cu DA la acest referendum. Nu poate să fie un eșec asumat de un partid, indiferent care ar fi acela. În același timp, legea adoptată în Senat a fost votată nu numai de PSD, ci și de ALDE", a spus Dragnea.

Reprezentanții Bisericii Ortodoxe Române au susținut însă că rezultatul votului a fost influențat și de faptul că Liviu Dragnea s-a asociat cu acest scrutin.

"Eu sunt un om creștin ortodox, un om religios, nu practicant, religios și foarte respectuos. Cu foarte mare greutate mă abțin să dau un răspuns la acele ziceri. Cu foarte mare greutate și doar din respect", spune președintele PSD.

Dragnea a precizat inclusiv că susține proiectul Legii pentru parteneriatul civil, dar nu s-a putut abține să nu fie din nou ironic.

"Îl susțin... Categoric, dar nu mâine....

Citește pe stirileprotv.ro