Dragnea, despre protestele profesorilor: Trebuie să fim puțin mai responsabili

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Parlament, referitor la faptul că profesorii amenință cu proteste și doresc salarii mai mari, că trebuie să fim „puțin mai responsabili”, deoarece este vorba „de cât poate duce această țară”, iar dacă Guvernul ar face „gesturi bruște”, românii vor avea o bucurie doar de o zi.

„E bine să îl întrebați pe primul-ministru. Mi-a spus și mie premierul că a avut mai multe întâlniri în ultima perioadă cu mai mulți lideri de sindicat și aș vrea să vă dea el explicații. Deocamdată mă abțin, discutăm de niște măriri de salarii care deja s-au realizat. De asemenea, cred că ar fi bine să fim puțin mai responsabili, pentru că este vorba de cât poate duce această țară”, a spus Liviu Dragnea, întrebat despre protestele anunțate de profesorii care sunt nemulțumiți de salariile pe care le au.

Președintele Camerei Deputaților a subliniat faptul că trebuie să avem „o abordare responsabilă”, pentru că, dacă Guvernul ar face „gesturi bruște”, românii ar avea o bucurie de o zi.

„Toți ne-am dori probabil ca într-un singur an să reparăm toate nedreptățile și toate inechitățile din ultimii 20 și ceva de ani. Nu se poate și atunci trebuie să avem o abordare responsabilă, să le îndreptăm etapizat, în așa fel încât bugetul să susțină, să nu se pună în pericol echilibrul macroeconomic, dar în același timp și oamenii să simtă aceste măriri de salari...

Citește pe stirileprotv.roTendințe