Dragnea dezminte: „Va fi cu muzică, și cu antreu”

Dragnea dezminte: „Va fi cu muzică, și cu antreu”
Foto: www.cotidianul.ro

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a negat, luni, după ședința CExN al partidului, posibilitatea ca Guvernul să adopte o ordonanță de urgență pentru modificarea Codurilor penale, susținând că aceasta va fi făcută în Parlament, ”într-o dezbatere largă”.

”Guvernul nu are în intenție să adopte ordonanțe de urgență pe modificarea codurilor penale. (…) Această procedură începe în Parlament, într-o dezbatere largă. Sunt sigur că va fi la fel ca legile Justiției – și cu muzică, și cu antreu și cu tot ce este nevoie. Ministrul Justiției nu a spus niciodată că Guvernul va adopta o ordonanță de urgență. A spus că dacă va fi cazul, ei sunt pregătiți. Deci nu”, a afirmat Dragnea.

Întrebat dacă s-a convenit asupra unei variante privind abuzul în serviciu, liderul PSD că ”sunt mai mult de zece variante”.

”Eu cred că comisia specială pentru Justiție ar trebui să ia toate variantele, să mai primească și alte variante și după o dezbatere serioasă să vină cu o variantă care să fie acceptabilă și care să nu mai poată fi pusă în cârca nimănui. Și eu cred că nici nu ar fi bine să se intre acum pe abuzul în serviciu pentru că înțeleg că sunt mai multe articole care trebuie modioficate ținând cont de cele două directive europene”, a adăugat liderul PSD.

Citește pe cotidianul.ro