Dragnea, la Parchet: Am fost citat ca martor în legătură cu afirmațiile despre tentativa de lovitură de stat

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că a fost citat la Parchetul General în calitate de martor în legătură cu afirmațiile despre tentativa de lovitură de stat la protestul din 10 august.

"Am fost citat ca martor în legătură cu afirmațiile despre tentativa de lovitură de stat. Am fost întrebat dacă am elemente în sprijinul afirmațiilor mele și le-am prezentat procurorului", a spus Dragnea la ieșirea din Parchet.

"Tot ce am avut de spus, am spus în fața procurorului ca martor. Mi s-a pus în vedere că nu pot să spun (...) Nu am depus niciun document (...) Ce le-am spus dumnealor, nu pot să vă spun dumneavoastră (...). Eu nu am primit informări nici de la SRI, nici de la Ministerul de Interne, nici de la nimeni (...) Am încheiat, asta nu e conferință de presă, îmi pare rău. Nu vreau să îmi dau cu părerea.

I-am spus și domnului procuror care este punctul meu de vedere. Jandarmeria, în opinia mea, a acționat legal și conform cu regulamentele lor pe care le au, în condițiile în care acolo au fost niște violențe destul de mari", a răspuns Dragnea la întrebările jurnaliștilor.

Citește pe agerpres.ro